Antistres program

Pod ovim programom podrazumevaju se: psihološko-kreativne radionice; radionice i retreat događaji u prirodi; i rad sa mandalama. Suština svih ovih aktivnosti je vraćanje u balans kada je unutrašnja ravnoteža poljuljana i bolji kontakt sa sobom uz upotrebu kreativnih vežbi. Ukoliko vam treba baš neka od ovih aktivnosti, pratite najave radionica koje organizujem a koje su otvorene za sve građane ili zovite da ugovorimo specifično dizajniranu radionicu za vašu grupu ili kolektiv. Ukoliko vas interesuje rad sa mandalama, javite se već danas da ugovorimo termin susreta.

  1. Psihološko-kreativne radionice
  2. Radionice u prirodi
  3. Mandale

Ukoliko hoćete da zakažete online ili uživo individualne konsultacije, pišite ovde!

Po pitanju grupnih susreta, otvorena sam za dogovore oko organizovanja treninga asertivnosti, psihološko-kreativnih radionica i drugih aktivnosti u kojima sam kompetentna i van Novog Sada.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o aktivnostima psihološke podrške koje sprovodim, kako da zakažete susret ili ukoliko želite da ponudite saradnju, pišite mi! Ostale kontakte (br. telefona ili skype kontakt) ću vam naknadno poslati. E-mail redovno proveravam.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Naslov poruke

Poruka

Odgovorite na pitanje ispod i upišite rezultat u polje pored

Komentari / Comments