Psihološko-kreativne radionice

NOVO u ponudi!!!

Psihološko-kreativne radionice:
ISTRAŽI SEBE i OSLOBODI SE uz pomoć kreativnog rada

Namenjene su svima koji žele da istraže i razumeju svoja osećanja, da bolje upoznaju sebe, da rade u pravcu otklanjanja unutrašnjih blokada i oslobadjanja svojih kapaciteta.

Tehnike: crtež, kolaž, glina, muzika, audio zapisi, video zapisi, fotografija, pisanje, kombinovane tehnike itd.

Koncept rada je takav da se na svakoj radionici polaznici kroz vežbu uvedu u stvaranje nekog produkta, koristeći različite artističke tehnike, a nakon toga se rad analizira. Takođe, ponekad polaznici rad stvaraju između dva susreta (npr. u slučaju fotografija, video zapisa i sl.) ili tokom više susreta. Tokom kreativnog rada aktiviraju se nesvesni procesi, a samo stvaranje deluje pozitivno na osobu jer je smiruje, oslobađa inhibicija itd. Međutim, tokom psihološke analize rada, osoba postaje svesnija svojih blokada, težnji, trenutnog položaja na životnom putu i kuda dalje želi da ide.

Radi se u prijatnoj i opuštenoj atmosferi u ateljeu Sigeti u Almaškoj ulici br. 5 (ulaz levo). Igramo se, smejemo se, stvaramo, učimo, podržavamo jedni druge…:)

Krećemo po formiranju grupe, pocetkom/tokom februara. Susrete ćemo imati jednom nedeljno, a jedna radionica će trajati do 3h. Sa zainteresovanima ćemo se dogovoriti kojim danom i u koje vreme ćemo se sastajati.

Radionice vode:

Milena Ćuk, psihološkinja i edukantkinja iz Integrativne art psihoterapije

Monika Sigeti, slikarka i multimedijalna umetnica. Profil ovde

Za vise informacija i za prijavu, pisite koristeci formu u delu Kontakt!

Komentari / Comments