PsihoArt Lab

Želite da radite na svom ličnom razvoju uz pomoć stvaranja i kreativnosti? Dođite u PsihoArt Lab. U toku je formiranje grupe koja će se sastati 4 puta tokom marta u ateljeu Sigeti, Novi Sad.

Ciljevi Laba su:

  • razvoj kreativnih potencijala kod polaznika
  • bolji kontakt sa emocijama kod polaznika
  • buđenje pozitivnih aspekata selfa koji su u sleep modu
  • upoznavanje novih ljudi i interakcija
  • stvaranje individualnih i zajedničkih radova na neobičan način.

Svaka radionica osmišljena je tako da vas kroz vežbu uvede u kreativni proces. U stvaranju će se koristiti različite tehnike izražavanja (boje, crtež, kolaž, performans, pisanje, tehnika iz novih medija itd.). Stvaraćete individualne radove i grupne. Na svakoj radionici pričaćemo o tome šta ste stvorili i na taj način ćete doći u bolji kontakt sa sobom. Negujemo interaktivnost, oslanjamo se na improvizaciju, imaginaciju i igru.

Da bi neko učestvovao na ovim radionicama nije potrebno da zna da crta ili da ima iskustva u bilo kom vidu artističkog izražavanja. Radionice su namenjene svima koji žele da rade na sebi – da na nekonvencionalan način istražuju i bolje upoznaju sebe, suočavaju se sa potisnutim sadržajima i blokadama, te otkrivaju i afirmišu uporišta unutar sebe tj. snagu koju već nose u sebi.

Kroz ovo specifično putovanje vode vas jedna psihološkinja i jedna multimedijalna umetnica koje integracijom svojih različitih iskustava omogućuju rad PsihoArt Laba. Šta smo do sada radili pogledajte u ovom videu.

Prijave i više informacija: koristite formu u delu Kontakt.PsihoArt lab-1

Dođite da zajedno stvaramo!

Milena Ćuk i Monika Sigeti

Komentari / Comments