Potraga za skrivenim – promotivni događaj

POTRAGA ZA SKRIVENIM I – Promotivni događaj u Kameničkom parku
Kreativno – psihološka radionica (broj učesnika ograničen)

Radoznali ste, imate istraživački i vedar duh, volite da se družite, igrate i stvarate? Osećate se kao da ste na pokretnoj traci, da niste u kontaktu sa sobom i sa svojim osećanjima? Želite da steknete sjajna iskustva i na kreativan način radite na sebi i svom ličnom razvoju?

Čekamo vas u Kameničkom parku 3. oktobra u 12 časova. FB event ovde.

Kreirajte zajedničke umne i čulne mape parka zasnovane na vašim doživljajima. Učestvujte u otkrivanju Kameničkog parka na jedan potpuno drugačiji način u prijatnoj i kreativnoj atmosferi. Stvarajte jedinstvene, autentične mape koje su proizvod vaših doživljaja: šta vidite, šta čujete, osetite pod nogama, dodirom ili ležanjem na travi.

Ciljevi:
Jedinstveno upoznavanje Kameničkog parka putem stvaranja zajedničkih mapa parka zasnovanih na vašim doživljajima. Iskustveno upoznavanje principa rada u retreat događajima radionice; bolji kontakt sa sobom, drugima i prirodom. I naravno, druženje, igra i zajedničko stvaranje.

Satnica:
11:30 – skup u Limanskom parku (kod mosta Slobode) i zajednički odlazak do parka
12:00 – zajednički obilazak Kameničkog parka
12:30 – potraga za skrivenim počinje
16:00 – završetak događaja

Voditeljski tim čini jedna psihološkinja i jedna pozorišna umetnica. Obe imaju višegodišnje iskustvo u pedagoškom radu i coachingu tj. u vođenju radionica u kojima se koriste inovativne metodologije i principi rada sa različitim ciljnim grupama.
Milena Ćuk, psihološkinja i life coach
Milena Stanojević, pozorišni reditelj i glumica

Promotivna cena: 500 din – u cenu je uračunato osveženje koje obezbeđuje Ranč Dobro prase
Prijave na mail do 2. okrobra: potragazaskrivenim@fruskac.net

Podrška: www.fruskac.net, www.rancdobroprase.rs

POTRAGA ZA SKRIVENIM je projekat u sklopu kojeg će se organizovati radionice i retreat događaji na različitim lokacijama Fruške gore gde ćete imati prilike da se upustite u putovanje i traganje za uspostavljanjem svesnog kontakta i povezivanja sa sobom, drugima i prirodom. Tokom radionica primenjivaće se vežbe sa elementima improvizacije, imaginacije i igre kao i metod labyrinth theatre za bolji kontakt sa sobom, drugima i prirodom. Radiće se individualno, u parovima i manjim grupama, u jednoj prijatnoj i opuštenoj atmosferi. Koristiće se ekspresivne tehnike poput slikanja, crtanja, performansa, pisanja, plesa, zvuka, fotografije, kolaža itd.

Komentari / Comments