Potraga za skrivenim #2: Čarobna bića tišine

Celodnevni kreativni retreat na Stražilovu
12 – 19h
Prijave obavezne – do 24.11!

Radoznali ste, imate istraživački duh, volite da se družite, igrate i stvarate? Potreban vam je break od grada i stresne svakodnevnice? Želite da steknete sjajna iskustva, da upoznate nove ljude i na kreativan način radite na sebi? Čekamo vas na Stražilovu da zajedno otkrijemo čarobna bića tišine!

Ciljevi:
• Bolji kontakt sa sobom, drugima i prirodom.
• Druženje, igra i zajedničko stvaranje.
• Otkrivanje Fruške gore i Stražilova na jedinstven način.

Opis:
Kroz pokret, crtež i zvuk, otkrijte čarobna bića tišine u vama i oko vas. Učestvujte u otkrivanju Stražilova na jedan potpuno drugačiji način u prijatnoj i kreativnoj atmosferi. Stvarajte i otkrivajte svoj čarobni unutrašnji svet kroz sva čula, povezujući se sa prirodom, sobom i drugima.

Mesto rada: Stražilovo i planinarski dom Stražilovo – većina aktivnosti je u prirodi, a planinarski dom je baza za deo aktivnosti i odmor, okrepljenje i zajednički ručak.

Aranžman obuhvata
• Kreativno-psihološki program
• Asistenciju pri dolasku/odlasku
• Užinu i zajednički ručak
• Osveženje
• Materijal za rad.

Više info na FB eventu. Prijave na email: potragazaskrivenim@fruskac.net

Podrška: Fruškać , Planinarski dom Stražilovo

Voditeljski tim:
Milena Ćuk, psihološkinja i life coach
Milena Stanojević, pozorišni reditelj i glumica

POTRAGA ZA SKRIVENIM je projekat u sklopu kog se organizuju radionice i retreat događaji na različitim lokacijama Fruške gore na kojima se upuštate u putovanja i traganja koja za cilj imaju uspostavljanje svesnog kontakta sa sobom, povezivanje sa drugima i prirodom. Tokom radionica primenjuju se vežbe sa elementima improvizacije, imaginacije i igre kao i metod sensory labyrinth theatre. Radi se individualno, u parovima i manjim grupama, u jednoj prijatnoj i opuštenoj atmosferi. Koriste se ekspresivne tehnike poput slikanja, crtanja, pisanja, plesa, zvuka, fotografije, kolaža itd

Komentari / Comments