Novogodišnja čestitka

Moja novogodišnja želja svima vama, pa i sebi, je da u narednoj Godini uživamo u mnogim čarolijama koje smo sami stvorili, a i u onima koje će nas prijatno iznenaditi!

Nekima je ova godina donela šanse, uspehe, blagoslove, ljubavi, divna nova iskustva, a nekima velike izazove. Izazove u vidu preispitivanja vere u sebe i sopstvene izbore; vere u druge ljude, čovečanstvo generalno i „pomoć“ Univerzuma; u sopstvene sposobnosti da se prevaziđu prepreke u ostvarenju postavljenih ciljeva usled doživljenih neuspeha; u vidu pronalaska unutrašnje snage da se nastavi putem koji smo izabrali, naročito ako je to put „kojim se ređe ide“. Neki od tih izazova ticali su se brige na svakodnevnom nivou – kako preživeti od sopstvenog rada i kako održati zdrav razum u nezdravom i nepodsticajnom društvenom okruženju.

Živimo u turbulentnom vremenu, vremenu promena, kada su izazovi neizbežni. Verujem da što pre prihvatimo ovu činjenicu, bićemo stabilniju iznutra i spremniji na ples sa tim izazovima. Ples mi lepše zvuči od borbe:). Moja novogodišnja poruka će stoga biti usmerena na podizanje duha u vremenu punom izazova.

Ne zaboravi da si divna osoba – da, baš ti! Ne zaboravi sebe da voliš; ne odustaj od svojih snova i istraj na svom putu!

S ljubavlju,
Milena

Komentari / Comments