Licni razvoj na Bazaru mentalnog zdravlja

10. 10. 2016. od 17 do 20h

SPENS (1. sprat)

LICNI RAZVOJ na Bazaru mentalnog zdravlja:

Radionica Pogled, pokret, skica – u pravcu povezivanja

Na štandu:

Oboji svoju mandalu

Oslušni šta ti kamen šapuće

Test: proverite nivo asertivnosti

+ interaktivna tabla 🙂

Manifestaciju organizuje Institut za javno zdravlje Vojvodine, zajedno sa brojnim partnerima, povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja. Sloganom „Jaka zajednica, zdravi ljudi“ želi se istaći značaj međuljudskih odnosa, empatije, solidarnosti, povezanosti, brige o drugima za životno blagostanje ljudi u okviru jedne zajednice. FB event ovde. Imaćete priliku da na originalan način upoznate organizacije i ustanove koje se bave mentalnim zdravljem, kao i one koje organizuju solidarne aktivnosti.

Opis aktivnosti kojima se Licni razvoj predstavlja na Bazaru mentalnog zdravlja:

  • Oboji svoju mandalu. Posetioci će imati priliku da odaberu „praznu“ mandalu na papiru i oboje je po svom nahođenju. Kroz tu aktivnost će se relaksirati i doći u bolji kontakt sa sobom.
  • Koristimo imaginaciju: oslušni šta ti kamen šapuće. Za maštovite i radoznale – dođite i probajte! 🙂
  • Test: proverite nivo asertivnosti. U susret treningu asertivnosti koji realizujem u saradnji sa Misijom SMART.
  • Centralna aktivnost: radionica Pogled, pokret, skica – u pravcu povezivanja (40 minuta). Pocetak u 18:15. Prijavite se VEC DANAS ako hoćete da učestvujete na kontakt@licnirazvoj.com, broj mesta je ograničen! Pripremiću nekoliko interaktivnih vežbica koje koriste pokret, improvizaciju, neverbalno izražavanje i crtanje čiji je cilj da učesnici na zabavan način postanu svesniji osoba koje ih okružuju; da osete energiju i podršku grupe; da se otvore za kontakt sa drugima, povezivanje, upoznavanje i empatiju. Grupa od 8 – 16. Na javnom mestu ne možemo baš pravu psihološko-kreativnu radionicu realizovati tako da je ovo više kao demonstracija. Ovde možete videti prikaz radionica koje vodim i metoda koje koristim.
  • Interaktivna tabla. Atraktivni i edukativni sadržaji sa FB stranice Licni razvoj koje ćete moći da komentarišete na licu mesta.

I naravno: razgovaramo, upoznajemo se, družimo se i smejemo zajedno. Dođite, čekam vas!

Slobodno pišite ako imate pitanja.

Milena Ćuk, psihološkinja i trenerica asertivnosti

Komentari / Comments