Završen prvi Bazar mentalnog zdravlja

Štand kojim sam predstavljala blog Lični razvoj i svoj rad na Bazaru mentalnog zdravlja bio je naravno – šaren. Bazar, inače prvi ovakve vrste u Novom Sadu, održan je 10.10.2016. povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja u organizaciji Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

SUSRETI – to je najsnažniji utisak koji je ostao. Susreti sa ljudima koje nisam dugo videla – kolegama, prijateljima, klijentima, učesnicima radionoca. Susreti sa novim ljudima – onima koje interesuje ova tema.

20161010_200058 _dsc4901

 

 

 

 

 

 

Susreti, koji podrazumevaju razmenu priče i energije, ideja, osmeha, mogućnosti umrežavanja i saradnje, za mene su dragoceni.

Posetioci su rado uzimali mandale za bojenje, razgledali panoe, raspitivali se o tome šta radim, a vežba sa kamenčićima izazvala je takođe pažnju iako sam mislila da neće biti zainteresovanih za iskustvenu vežbu. Najradoznaliji su bili studenti i studentkinje psihologije.:)

_dsc4890

_dsc4895

 

 

 

 

 

Takođe, dala sam intervju za Portal o invalidnosti. Ovde se mogu pročitati moji i odgovori još nekih praktičara o tome šta je uopšte mentalno zdravlje, koje su najčešće zablude, kako možemo svakodnevno da održavamo mentalnu higijenu itd.

Moto ove manifestacije bio je Jaka zajednica, zdravi ljudi. Srećna sam što imam svoju malu zajednicu koja me je podržala i pomogla da na način kako sam zamislila predstavim svoj rad. Zahvaljujem se Kopirnica COPYTEN Radovan Jovanović Nemanja Lauš Milena Milunovic i ZS♥. Jer podrška je važna!

Komentari / Comments